Menu
Your Cart

За нас

Кой стои зад Valenty Hair ? 

Ние сме Катя и Дени :) Работим с перуки  и фризьорски продукти вече почти 12 години.  С времето отсяваме продуктите, които сме предлагали на клиентите си и с гордост бихме казали, че сме подбрали и показали в магазина най-доброто. 

Перуките от естествена коса идват от Германия, от фирма която предлага продукти за коса и се е доказала на пазара в Европа. 

Перуките са изключително сполучливи, косата е бразилска, здрава и издръжлива. Цените са достъпни, а ние допълнително сме решили да направим отстъпка за жените, които се нуждаят и на които държавната помощ не винаги може да бъде изплатена. Опитали сме се да задържим добри цени, за да може този толкова нужен продукт за клиентките ни да бъде достъпен. 

Огромно удоволствие ни носи факта, че правим всички наши клиентки малко по-щастливи! 

Перуките на Gisela Mayer също са немски. Фирмата е световно известна, а качеството там е на изключително високо ниво.  Перуките им от изкуствена коса по нищо не се различават от естествените- нямат блясъка на обикновените синтетични коси, нямат миризмата или краткия живот. Топ качество и видимо отлична изработка, също така и огромна, красива цветова гама.  

Луксозните им перуките от естествена коса са невероятни, с мека и нежна коса, винаги с възможно най- качествената изработка. 

Тюрбаните в магазина ни са също на Gisela Mayer. Създадени са с грижа към жени с чувствителен скалп след химиотерапия, като в същото време е помислено и за дамите, които ги носят за удоволствие. Модерни, цветни, леки и лесни за слагане. Винаги нови сезонни колекции и достъпни цени. 

Продуктите за фризьори и дами, които държат на качествени професионални уреди и аксесоари за коса са отново внесени от Германия. Поддържаме ги налични и отнова сме отсяли най-качествените. 

Учебните глави са от хубава естествена коса. Към тя предлагаме поставки и стативи. Имам модел и със синтетична коса, който е идеален за упражняване на прически с плитки и кокове. 

Фризьорските професионални уреди са с гаранция от производителя. Те са оригинални продукти.

Пожелаваме ви приятно разглеждане и пазаруване!  Ако имате нужда от консултация, не се колебайте да ни се обадите. 


Катя и Дени 

от Валдор 57 ЕООД 


Valenty-hair.com използва бисквитки, за да осигури правилното функциониране на уеб сайта. Ако продължите да използвате услугите ни, ще приемем, че сте съгласни с използването на такива бисквитки